Bajsanton


tbh.

28 Feb

2010-02-28 @ 13:24:24

Hur kul hade ja på SS igår bla bla bla..

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

22 Feb - Lördags

2010-02-22 @ 18:16:59

Hur kul hade jag på Debaser i lördags undrar du?


Jag vågar inte kolla saldot på kontot..


SÅ kul hade jag på Debaser i lördags.

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (1) Trackbacks ()

17 Feb - OS

2010-02-17 @ 16:43:34

Såg idag när jag åkte hem från jobbet att dom håller på att riva Hus Expo eller vad det heter mellan skogskyrkogården och statoil på nynäsvägen! Pizzerian vägg-i-vägg var redan borta. De enda stället jag visste där man kunde få en stenugnsbakad pizza i söderort.

Lite sorgligt tycker jag.




Sitter och kollar på den sista perioden av Ryssland - Lettland i OS-hockeyn. Ganska makalöst faktiskt. Hade hört att Ryssland var otroligt bra i första perioden och inför tredje perioden så stod det 4-0 till ryssarna.

Nu har det gått 4 minuter av period 3 och det står 7-2. 5 mål på 4 minuter! Satans snygga också!

Ovechkin! Kung!




"Emir passa dig, annars röstar jag på Sverigedemokraterna"
sa jag till en invandrare på jobbet idag på skämt. Men sen gick en kall kår längs ryggraden. För någon lär ju ha sagt något liknande i Tyskland på 1920-talet nångång.




"Shit jag måste fixa min radio så jag kan lyssna på P3!"

P3 sprider sig bland umgänget. I like.




I förrgår hörde jag en otroligt rolig grej om det här fenomenat att om en kille ligger med många tjejer så blir han cool, medans om en tjej ligger med en massa killar så blir hon liksom.. Ocool..

Ni vet vad jag menar.

Men om man ser på det såhär; att killen är som en nyckel som klarar av att låsa upp en massa lås, då e de ju en rätt jävla grym nyckel.

Men om tjejen är ett lås, som en massa nycklar passar till, då e de ju ett ganska värdelöst lås..




Marica har på sista tiden fått höra av ett flertal personer att hon liknar Jessica Alba.. Vilken jävla komplimang att få? De e nästan så att jag får lite status av det.






Är den gamla Ronaldinho tillbaka?

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (1) Trackbacks ()

15 Feb

2010-02-15 @ 18:17:20

Jag råkade slänga papperskorgen i papperskorgen. Vart tog den vägen då?

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (1) Trackbacks ()

15 Feb

2010-02-15 @ 17:01:04

Man kommer hem från gymmet och knäpper på TVn för att se lite OS, men så, pga någon slags nyfikenhet, så börjar man zappa och självklart så är Americas Funnies Home Videos på. Jag hatar verkligen Americas Funnies Home Videos.

Det är inte för att den där programledaren är såå oooootrooooooooligt tråååkig! Men de är han. Jag vet inte varför. Jag klarar bara inte av sån där hjärndöd TV. Askonstigt.

För sen kommer man på sig själv med att sitta där o titta. På en massa dumma saker bara.

För det finns väl inget roligare i hela vida världen än folk som får bollar på konstiga ställen, som springer in i saker eller djur som bara gör dumma grejer?




Men konståkning är faktiskt rätt otroligt. Jag förstår inte hur dom kan göra sådär.

Och tjejerna har alltid så heta kläder på sig.



Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

12 Feb

2010-02-12 @ 14:21:16

Att Dick skaffade Iphone med tillhörande 3G-abonnemang är det hittils värsta som hänt mig iår. För nu så kan jag inte smsa honom gratis längre, och det var en skön grej. När man kom på något finurligt eller så. Men nu ligger han i samma kategori som Oskar, mamma och Daniel. 3G-facket. Inge random sms, inga onödiga svar, få med så mycket information som möjligt i smsen.

Kul.

Så Dick, om du läser detta, om du smsar en fråga och inte får ett svar så betyder det; "Jag har läst ditt sms och de kör vi på", "Jag håller med", "Okej" och andra såna medgörliga svar.

Men att det värsta som hittils hänt mig iår är att Dick har bytt till 3 betyder att mitt år har varit ganska bra. Peppar peppar.




Satt och lyssnade på P3 på webradio precis. Sen märkte jag att jag satt och lyssnade på en repris. Så det var inte ens live? Samst.

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (4) Trackbacks ()

10 Feb - Solen skiner på mig idag

2010-02-10 @ 16:50:16

På väg hem från jobbet så tar jag en lång 30-väg vid namn Sockenvägen, en väg som man sällan åker ju 30 på. De blir ofta att man åker 40 iallafall. Det är inget kul att köra 30. Och det är verkligen inte kul att vara den enda bilen på vägen som kör 30 (massa bilar i baken).

Men just idag, av ingen anledning alls, så körde jag 30 på den vägen, och genast fick jag en hel drös med bilar bakom mig som alla ville skynda hem efter jobbet.

Men just idag, av ingen anledning alls, så påverkades jag inte av de. Utan jag körde 30, och tänkte inte mer på de.

Och det var fan tur de. För 200 meter längre fram stod det en polisbil och lasrade mig. Helt otroligt kamouflerad. Så vilken annan dag som helst så hade jag åkt dit. Och nu kommer jag tänka en extra gång när jag ser den där 30-skylten.




Hörde förresten ett lite småroligt skämt på P3 på hemvägen också. Lite svårt. Men lite kul.

"Vad är det för likhet på en man som är i tid till bussen och en 5-barns-mamma?"

"Slapp springa."


Eller?




Och vafan är det här då? Keno ska byta från TV4 till TV3!? Hur kan dom bara göra sådär? Inte för att jag bryr mig alls om keno, skulle nog inte störa mig ett dugg om de försvann, men ska det finnas så ska det fan vara på TV4 och med en gotlänning så drar i spakarna. Så att säga.



Permalink Helt Crazy! Kommentarer (1) Trackbacks ()

9 Feb

2010-02-09 @ 18:55:28

Jag vet inte vad jag tycker om silikonbröst. Jag gillar inte riktigt konceptet, men jag kan inte riktigt ogilla fenomenet heller.

Är jag svag?

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (2) Trackbacks ()

3 Feb

2010-02-03 @ 23:16:06






Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

RSS 2.0

Sök i bloggen