Bajsanton


tbh.

9 September - Malta, Gyllene Pojkarna och FC Ztambyte

2009-09-09 @ 20:41:33

Idag har jag varit i Jordbro IGEN. För säkert 5:e gången den här veckan. Allt för att hjälpa brorsan och hans bil.



Idag lyckades jag också klämma in en korpen-match i älvsjö nånstans. Fick spela för laget "Gyllene Pojkarna" där Basse var den enda jag kände. För motståndet stod "FC Ztambyte" och vi lyckades vinna med 3-0 och jag fick göra en balja. Schyst. Nu när jag kom hem så stod med 0-0 mellan Sverige och Malta, I 62:a MINUTEN?! VAFAN E DE? Nu lyckades Markus Berg skjuta en Maltes på benet så de blev 1-0 iallafall, men det är fan inte godkänt.








Dagens första gröna får gå till Oskar, som alldeless godhjärtat bjöd på en Subway lunch i tisdags. Du e en riktig kompis!


Fickparkeringar! Vem kom på detta väldigt smarta sätt att parkera? Och så känner man sig som en kung när man har lyckats med en riktigt, riktigt fin en. Bra grejer.


MP3-spelar! Underbart att ha på jobbet, på gymmet och i löpspåret! Ipod Shuffle, vad vore jag utan dig?



Dagens tistel går förstås till landslaget, som jag hyllade bara för någon dag sedan för att dom spelade så bra, så lätt och så kreativt. Idag var allt det bortblåst. Kanske kan det bero på bristande motivation? Oavsett, Malta borta SKA man slå, med mer än 1-0. Oproffsigt!



Det är 4000 mil runt jorden! De e fan inte såå mycket. Eller, om jag springer midnattsloppet 4000gånger så e ju de rätt mycket. Och mina skor klarar bara 150 mil. Då behöver jag 26½ par skor! De e 53 skor! Och dom kostar 1200:- paret, så de blir 31800:-. "Hur mycket bensin får man för de?" tänker ni då, jo om vi säger att bensinen kostar 11,50:- kr/l så får man 2765 liter. Och min peugeot 205 drar 0,65l/milen så då kommer jag bara 3733 mil.

Så slutsatsen blir att det är billigare att springar runt jorden än att åka min peugeot 205. Men det kunde man ju nästan klurar ut själv.

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (2) Trackbacks ()

8 September - Dagen efter

2009-09-08 @ 20:08:48

Nu har alla lugnat ner sig lite. Verkligen förstått att bloggen är tillbaka. Det känns skönt.

Dags att börja ladda inför kommande PS3-kväll hos Erik! PES står på schemat, jag kommer att spela som Arsenal och jag har höga förväntningar. Sebbe och Erik ska spöas! Har iofs aldrig spelat PES förut. Men mina FIFA-skills borde gå att föra över tycker jag. Får bli lite FIFA ikväll.







Ikväll hyllar jag Jens Lapidus för hans böcker "Snabba Cash" och "Aldrig fucka upp". Riktigt bra skit!



Vi fortsätter med Chilinötter och biljard! Härliga saker. Gärna med öl.



Och sist men absolut inte minst så hyllar jag Andre Jeglertz för sitt fina arbete med Djurgården i årets allsvenska. Det kan inte vara lätt att gå från Damallsvenskan till Herrallsvenskan. Tydligen.



MTV? Vad fan har hänt? Nu visar ni bara Brooke Hogan, Made, Gs to Gents, Next, Pimp my Ride, Tela Tequila och en massa annat skit! Inget vettigt för 5 öre! Vart är musiken!? FY!





Permalink Helt Crazy! Kommentarer (2) Trackbacks ()

7 September - EN DAG ATT MINNAS!

2009-09-07 @ 17:41:44

För det är nämligen idag, en sketen måndag, som jag beslutat att ta upp bloggandet igen. Varför? Jag vet inte riktigt. Kanske är det för att det händer så mycket bra grejer i livet och jag behöver nåt slags utlopp för mina känslor. Eller nåt annat.



För visst händer det mycket kul just nu. Inte bara för att det finns öl och biljard och en massa trevliga människor från Sveriges alla hörn, men också för att Djurgården och Hammarby håller på att halka ur Allsvenskan! Eller, Djurgården halkar inte dom rasar. Men som om inte det är nog så håller AIK på att vinna den! Och nu är vi även klara för final i Svenska Cupen mot Helsingborg eller Göteborg. Härliga tider!







Nu till en ny grej i bloggen. 3 saker som jag vill hylla och en som jag tycker är skit.


Vi börjar med AIK. Som efter uddamålsseger efter uddamålsseger nu leder Allsvenskan före Göteborg och har tagit sig till Final i Svenska Cupen på Häckens bekostnad! Strongt! Jag vill samtidigt passa på att hylla AIKs skicklige innermittfältare Dojan Djordjic som sade nej till ett drömkontrakt med Champions League-klara Maccabi Haifa för att stanna i sin favoritklubb och hjälpa oss vinna guldet! Big Ups!


Sen fortsätter vi till Sveriges fotbollslandslag som bortaslog Ungern med 1-2! Spelet var en fröjd att skåda ur svenska ögon och det är ett under att vi inte gjorde flera mål. Bra jobbat killar! MOT VM!


Och sist men inte minst säger vi grattis till Erik Lundström som hade första dagen på nya jobbet idag.




Dagens skit går till 90-sängar. Det funkar bara inte. Det funkar inte.




Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

RSS 2.0

Sök i bloggen