Bajsanton


tbh.

27 Maj - Champions League final

2009-05-27 @ 18:03:27




Snart smäller det. Man United - Barcelona. Kan bli en drömmatch. Kommer nog inte bli det.

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

16 Maj - Unknown

2009-05-16 @ 16:56:47







En film som vill, och kan bli riktigt bra, men som inte riktigt blir det. Annars riktigt cool.

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (1) Trackbacks ()

15 - Svininfluensan

2009-05-15 @ 16:54:38

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

14 - Hotel Rwanda

2009-05-14 @ 18:00:47







Gripande film som tyvärr är baserad på verkligheten, det är också därför filmen är sevärd. Filmmässigt är den inge vidare.

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

14 Maj - Revolver

2009-05-14 @ 14:08:03

pɐǝɥ ɹnoʎ ƃuıʇlıʇ ʍou ǝɹɐ noʎ








Skön, komplicerad gangsterrulle. Blir lite mycket på slutet, men helt i min smak.

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 Maj - Ocensurerat

2009-05-01 @ 16:04:56

Hej bloggen. Idag har jag en hel drös att skriva om.


Igår var det valborg! Fjortisfyllornas höjdpunkt, något som jag visste om och därför hjälpte jag brorsan packa saker i flyttkartonger ända fram till 21.00 igår kväll. Efter det gick jag i stort sett hem och la mig. En lugnt valborg alltså?

Inte enligt min mage iallafall. För visst fan ska det ölbajsas 1 Maj. Den liksom bara antar att jag har druckit öl. Det kanske tar något år för den att hajja att jag kanske inte dricker öl varje valborg sådär per automatik.


Idag gick jag upp vid 07.30 för att hjälpa Danne flytta alla hans flyttkartonger. En jävla massa kånkande senare sitter jag nu här, i min nya soffa, solen skiner ute, har precis käkat en calippo och med vetskapen om att jag har ett gäng kalla bira i kylskåpet. Man har haft det sämre!



I onsdags efter gymmet så var jag och Lundan på systemet för att han skulle köpa sig en vinare. Det som hände där inne var ett fenomen av ett slag jag inte sett förut. Vinväljarprocessen.

Vid en första anblick så ser man på honom att han inte letar efter någon specifik vinare, utan det ser ut som att han har smakat på alla, och står och tänker vilket vin som passar till vilken mat eller som passar till varandra eller vad som helst. Det ser hur som helst jävligt säkert ut. Fundersamt frågade jag om han letade efter något speciellt vin, men det gjorde han inte. Vad fan är det som tar så lång tid då? tänkte jag. Det är ju bara att ta en flaska och gå?

Men nej. Så lätt är det inte. Vinet som Erik ska köpa ska ha mycket sötma, mycket fyllighet och framför allt så ska flaska "se ungdomlig ut".

Han valde tillslut en mörkblå flaska vitt med nån lite underlig form tror jag. Det hela känns lite som när man köpte Virgin-colorna för att dom flaskorna var mycket coolare än Coca-colorna.



En obehaglig känsla jag funnit på senare tid är när det drar lite kalla vindar och pungen, i rent försvar, drar ihop sig. Det hela går så fort så man hinner inte riktigt med, och det klämmer åt på fel sätt och man får lite ont i magen.

Pungen borde ju inte kunna dra ihop sig _för_ mycket kan jag tycka.

Underligt inslag på bloggen, visst, men så ere. Jag heter bajsanton och jag kör raka puckar.


PEACE




Permalink Helt Crazy! Kommentarer (1) Trackbacks ()

RSS 2.0

Sök i bloggen