Bajsanton


tbh.

29 April

2009-04-29 @ 19:16:24

Ari Gold - "The valley probably stole it!"

Mrs. Ari - "Don't be rasist!"

Ari Gold - "Valleys steel shit! Alright? Just because there mostly hispanic doesn't make me a rasist!"

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

28 April - Gitarr och Champions League

2009-04-28 @ 17:34:01

Förutom ett kort besök i farsta med Marica så har dagen mest spenderats med att sitta och spela G och D-ackord på guran. Börjar sitta ganska bra.


****


Ikväll ska jag bege mig till Tallkrogen för att se Barcelona - Chelsea hemma hos Matte. Och det går verkligen inte att understryka vilken viktig match detta är för Barcelona.


****


Inget spanskt lag har någonsin vunnit trippeln. Den inhemska ligan, den inhemska cupen och Champions League samma år. Och inget lag har någonsin varit så nära som Barcelona är nu. Men de går inte att blunda för att Barcelona har ett par otroligt tuffa matcher framför sig.

Ett Chelsea i Champions League som inte har någon annan titelchans än just Champions League.

Ett Real Madrid i ligan som inte heller har någon annan titelchans än just ligan.

Sedan ett besök till London för returen mot Chelsea.

Ett antal svåra ligamatcher mot bl.a. Villareal.

En cupfinal mot Athletic Bilbao som inte heller har någon annan titelchans.

Om inte Barcelona vinner, och gör en bra match mot Chelsea ikväll så kommer dom få det otroligt svårt borta i Madrid. Och vinner Real den matchen, då lovar jag att dom inte kommer tappa en enda poäng till i ligan. Dom vill ha den för mycket.

Om man ser på lagen så tycker jag att Barcelona ska vinna alla sina matcher. Dom kan spöa både Chelsea, Arsenal, United, Madrid och Bilbao. Men skillnaden är att, förutom United, så kan alla lag lägga full fokus på matchen mot Barcelona.

De kommer bli tufft, men finns det något lag som kan vinna alla tre titlar så är det årets upplaga av Barcelona, kanske det bästa laget som någonsin funnits säger många. Det är iallafall det bästa jag sett på en fotbollsplan i min livstid. Men det skulle inte heller förvåna mig om Barcelona blir helt titellösa denna säsong. Det har blivit väldigt mycket helt enkelt.

Barcelona, jag önskar er lycka till!



Permalink Helt Crazy! Kommentarer (1) Trackbacks ()

26 April - Bakis?

2009-04-26 @ 21:45:13

Jag kanske inte är bakis, jag kanske har den här nya svininfluensan

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

26 April - Dagen efter

2009-04-26 @ 19:47:07




Jag mins ganska bestämt att det var nånting jag skulle blogga om idag. Men jag mins inte vad. Det är det här ovanför som jag pillat med idag. Går faktiskt bra.

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (2) Trackbacks ()

20 April - Satan vilken oförskämt bra dag

2009-04-20 @ 19:00:04

Hej du! Idag var min andra dag någonsin som arbetslös, dags att göra det bästa av saken tänkte jag och startade dagen med en morgonfika med morsan vid 07.00 och genom att sedan skjutsa henne till jobbet. Efter det drog jag hem och tog det lugnt ett litet tag innan jag tog cykeln till farsta för att träffa en tant från arbetsförmedlingen. Efter det så stack jag till gymmet och körde ett riktigt monsterpass innan jag tog cykeln hem till duschen. Sen så blev det körlektion vid 17.00 och nu sitter jag framför datorn med maten på spisen och ska bara ta det lugnt.

Men vad fan ska jag göra imorn?

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (2) Trackbacks ()

18 April - Hej igen!

2009-04-18 @ 13:43:21

Hej bloggen! De var ett tag sen sist! Nu ska vi se, vad har hänt den senaste tiden.. JO! Det har spelats fifa. Japp, tyvärr. Men på ett roligare och lite mer socialt sätt. De har nämligen spelats två stycken tremanna turneringar (Jag, Erik, Matte) där jag kommit ut som segrare ur båda, (lågoddsare) medan Matte och Erik har kämpit till sig varsin silvermedalj i bottenträsket. De e ensamt på toppen, men satan vilken utsikt.


I det fina vårvädret som har smygit sig på lite halvt så har det även spelats lite vanlig fotboll. De har varit det vanliga Gin&Tonic gänget med Erik, Matte och Peter, och det har varit riktigt kul. Vi spelade även match mot ett annat korpgäng nu i måndags nere på gubbängsfältet och då stänkte Matte in ett hattrick! Kul grej!


Igår blev det även en lite barrunda på söder. Det var jag, Matte, Dick och Anna som satt på Kvarnen (inte meningen) och drack lite bira i vårmörkret innan vi begav oss in till Arken för lite mer bira. Efter det drog jag hem till Marica och sov i henne enorma säng.


Nu ska jag se SM-finalen i innebandy. HEJJA GNAGET

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (1) Trackbacks ()

11 Apr

2009-04-11 @ 17:07:35

"Hör du vad tyst de e.."

"Nae.."

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 Apr - En sak

2009-04-02 @ 14:52:32

Säger bara en sak - Laptop, vår, balkongen, sol, glajjer, spotify, cola.



De blev lite mer.




A-kassan tillåter inte bloggande tydligen. Och måste man välja mellan att blogga eller att få pengar så är ju valet ganska självklart.

Man kan ju inte INTE blogga liksom..


Permalink Helt Crazy! Kommentarer (4) Trackbacks ()

2 Apr - Ipred

2009-04-02 @ 10:21:38

Nu händer det. Ifpi har samlat in bevis mot fildelare i två och ett halvt år och nu så kommer attackerna. Ifpi kommer gå till domstol och begära ut personnummer till IP-adresserna. Över hundra fall väntar, hävdar Ifpis VD Lars Gustavsson. Frågan är hur långt de kommer att gå. Hur stor kommer den här cirkusen att bli?

Det finns ca. 1.000.000 fildelare i Sverige. Men hur många fler har inte laddat ner ett album, en film eller ens en låt. Många, skulle jag gissa på, och nu är helt plötsligt halva Sverige brottslingar.

Läskigt.. Tänk om man stöter på en sån typ på stan..

There everywhere!

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

RSS 2.0

Sök i bloggen