Bajsanton


tbh.

30 Jul

2008-07-30 @ 20:58:34

Vart har förebilden tagit vägen? Det känns på något sätt som att personer som man hade som förebilder bara slutade att bry sig om att föregå med gott exempel nu när man har blivit lite äldre. Otacksamt.

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

28 Jul - Viljestyrka

2008-07-28 @ 15:49:03

Viljestyrkan är det vi alla slåss mot. Att jag nu för tiden cyklar till jobbet är ett exempel på en vinst jag har mot min vilja, som både säger åt mig att ligga kvar i sängen, och att ta bussen till jobbet. Men igår (söndag) så ville jag verkligen inte åka och träna idag. Jag ville åka hem efter jobbet och sätta mig vid datorn och ta det lugnt. Men jag sket i de! Jag ställde klockan tidigare så att jag skulle kunna packa gymväskan imorse, och visst fan gjorde jag det. Idag på jobbet så ville jag verkligen inte gymma efter jobbet. Men visst fan cyklade jag till farsta efter jobbet ändå!

Jag är stark!




Att Friskis&Svettis Farsta har semesterstängt v.31 har inget med saken att göra.



Grattis Oskar som tagit körkort! DU E BÄST!

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (2) Trackbacks ()

22 Jul

2008-07-22 @ 21:52:23

Nu e korplagets hemsida uppe! KRITIK TACK!


www.fjanton.se/gt

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (1) Trackbacks ()

20 Jul

2008-07-20 @ 21:34:26

Imorgon bär det iväg till jobbet igen. Och vad har man att falla tillbaka på just nu? Sommar, värme, solen, grillfester, vänner och lön. Men snart, snart blir det hyra, höst, mörker och lika mycket arbete. Förhoppningsvis mer pengar. En månad kvar. Sen så kommer det att bli tungt, ångesten slår in, nästa höst börjar närma sig. Vad ska man göra? Satsa på en karriär som Big Brother-Anton och mjölka samhällets pengar på launchpartys. Eller ska man jobba på, köpa en varm jacka och bara dricka med sina vänner på helgerna. Det ser ut som att det regnar ute men det gör inte de. Ögon?

Det kan bli en jävligt mörk vinter.









Tur att man är så skön.

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (1) Trackbacks ()

19 Jul

2008-07-19 @ 17:15:57

Först så tänkte jag blogga om 19årsfesten hemma hos Erik igår, men då kom jag på att Lisa är fett långsam med bilderna, så då blev det inget bloggandet. För vad är en blogg utan bilder?

Sen så kom jag på att jag skulle kunna blogga om min illvilja att blogga utan visual-aids. Men de skulle bli ett riktigt tråkigt inlägg.

Så de blev inget bloggande.

Eller?

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (1) Trackbacks ()

15 Jul

2008-07-15 @ 21:11:21

"Katt åt bil. Blev Jaguar"


"Vafan är en jaguar" tänkte jag, så jag googlade skiten. Det hela visade sig vara en jävla sörja då en jaguar varken är en leopard, gepard, panter eller puma. Fast en ser ut precis som en prickig tiger, dvs. en stor gepard eller leopard. Skillnaden mellan en leopard och en gepard är fan nonexistent. och TYDLIGEN så är en panter bara en svart jaguar, vilket är jätteskumt. Puman är en jaguar fast utan prickar, som inte har något med saken att göra. Och ett Lodjur är bara skit.

Jaguar



Leopard



Gepard



Panter



Puma






För övrigt så kom Marica hem idag. Jättebrun och med solblekt hår! Var verkligen jättetrevligt att träffa henne igen. Jag har saknat henne!

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (2) Trackbacks ()

14 Jul

2008-07-14 @ 17:12:28

"När ska du börja äta nyttigt då? De e ju faktiskt måndag"

"Aa men de e mycket nu.. Måste köpa nya däck till bilen.."


Min kusin Tobias börjar alltid med nya saker på måndagar. Och idag så skulle han börja med ett matschema som han fått, där man äter mycket kött, sallad och vissa mjölkprodukter. Men han kunde inte börja idag. För han ska byta däck på sin bil.

Snacka om många bollar i luften.

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

13 Jul

2008-07-13 @ 12:30:35

Igår kväll lyckades jag återställa ordningen i världen genom att vinna pokern hemma hos min gode vän Erik.








Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

11 Jul

2008-07-11 @ 23:22:48

En vanlig dag på interpress.






Och ja, min cykel får plats i en röd volvo 240  

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

11 Jul

2008-07-11 @ 15:36:14

Jag kom precis hem ifrån en lång dag på jobbet, på vilket jag har gjort samma sak hela dagen, och ändå så är jag på bra humör. "Hur kan detta komma sig?", kanske ni undrar.. Jo de är faktiskt så att det är fredag, att jag har arbetat hela dagen bredvid min sköna kusin, jag lyckades få med mig en amerikans Playboy och en kortlek från jobbet och när jag kom hem så låg det en helt ny Slitz på mitt överkast. MED BIKINI SPECIAL. Så nu tänker jag sätta mig och spela mitt nyköpta WarCraft 3 (som jag aldrig spelat förr) med gott samvete.. För det regnar ute..

En dag kan inte bli mycket bättre än såhär faktiskt..

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

9 Jul

2008-07-09 @ 22:18:36

När jag inte jobbar mellan 07-16, tränar, spelar fotboll eller göra andra saker så har jag börjat spela WoW. Inget fel med det och den som säger något annat har kanske själv problem med något. Jag får väl varva ner hur jag vill.



Och sen är en onsdag fortfarande en onsdag oavsett hur jävla mycket semester man har.

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

9 Jul

2008-07-09 @ 17:57:55

Igår, 8 Juli, så spanade 21st olika person in min blogg. Nästan så att man får prestationsångest.


Fall Matte inte slutar säga "BUUUUUUUUURN" snart så dödar jag honom. Eller han får iallafall inte vara med i korplaget. Han presterade för övrigt väldigt bra i senaste träningsmatchen. But you gotta do what you gotta do.


När jag kommer hem om dagarna runt halv fem på eftermiddagen så brukar jag slå mig ned vid datorn och ta det lugnt ett litet tag. Men varje dag ringer morsan mig ungefär 10 minuter in i mitt slappande för att säga ingenting. Igår sa jag att hon inte skulle ringa mer, för jag tycker mest att det är jobbigt, men visst fan ringde hon idag igen.


Nu ska jag koda korplagets hemsida och min brors fotosida!

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (2) Trackbacks ()

8 Jul

2008-07-08 @ 17:09:44

GUD vad jag saknar mig flickvän!




Hon är bäst på alla sätt och vis!

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (2) Trackbacks ()

2 Jul

2008-07-02 @ 19:01:19

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (1) Trackbacks ()

2 Jul

2008-07-02 @ 18:53:50

De senaste två dagarna har jag cyklat till jobbet på grund av busstrejken, och det har faktiskt gått riktigt bra. Det går snabbare än att åka kommunalt, jag får bra träning och jag är riktigt pigg när jag kommer till jobbet. Inte för att det spelar någon större roll.

Jag känner att jag måste nämna att jag kan nudda ovansidan på basketkorgarna i Tallkrogen, som jag tror är på en korrekt höjd, och det tycker jag är ganska imponerande. Ska dunka innan september. Jag och Mattias ska snart spela basket där, men hans mamma måste bli klar med maten först. Pojke.

Har ni någonsin lyckats få EN träff när ni har googlat något? Det lyckades jag och Dick med i helgen. Jag kommer inte säga vad ordet var, för då kommer det att finnas flera träffar.

Jag tror att jag har hittat en jättebra idé att tjäna pengar på. Men vem pratar man med om dessa saker.

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (1) Trackbacks ()

RSS 2.0

Sök i bloggen