Bajsanton


tbh.

23 Apr

2008-04-23 @ 20:04:35

Hammarby - Elfsborg på TV4 Sport just nu. Kul med en TV sändning från söderstadion! Skönt att svensk fotboll växer.

Hammarby blev även 11a(!) på en lista av en brittisk TV-kanal för bäst atmosfär på arenan. Slagna av bland annat Galatasaray, Liverpool och Roma. OCKSÅ kul för svensk fotboll. Visste att bajen hade bra klack, men stämningen på söderstadion har jag aldrig fått uppleva.

Listan finner ni här.



Såhär
svarade en AIKare till de. Sverige ANDRA dubbel-tifo genom tiderna.




På fredag fyller jag 19. Ska försöka dra med mig så mycket folk som möjligt till Huset i gamla stan. Kan bli skoj!

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

21 Apr

2008-04-21 @ 20:58:11

Solen skiner! Äntligen! Härligt med sommarvärme och fotboll på gubbängsfältet, snacka om att leva!


Gubbjävel hjälp henne INTE ner med vagnen.     

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

19 Apr

2008-04-19 @ 12:09:22

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

8 Apr - Min syn på livet

2008-04-08 @ 19:28:35

Min dag på jobbet idag (kan man skriva så?) har varit allt annat än skön. Från 8 till 16 har jag stått på en vind i Hammarby Sjöstad, i ett fläktrum, där ALLT ska rivas.
Och det är inte som att riva ett lego-slott direkt. Allt ska skruvas isär, sticksågas eller slitas ner från obekväma platser i rummet, allt är dessutom täckt i 7 lager damm, vilket gör att munskydd och skyddsglasögon är ett måste.

Obetalt, dessutom.

Men sen så fick jag sluta 15.30 för att snickarna drog tidigt och låste in våra grejer, och sen så hann jag precis med 15.40 bussen direkt till Sköndal. När jag kom hem hade jag fått brev. Från skatteverket. Fyfan va ointressant tänkte jag. Tills det visade sig att jag kommer att få 9139:- tillbaka på skatten från förra året. Jobba lönar sig.



Vad fan kan jag säga om den här dagen då? Fett oskön, men ändå jävligt nice. Ikväll så missar jag jättebra fotboll på TV också, något som jag verkligen älskar. Men bara för att jag har handbollsträning 10 minuter hemifrån. Skönt?



Att jobba lönar sig tror jag verkligen, och inte enbart i bemärkelsen pengar (kan man skriva så?), utan även på flera andra plan. Jag känner mig piggare, nyttigare, effektivare och mer värd de bra som händer mig. Jag tror stenhårt på att om jag behandlar världen bra så behandlar världen mig bra. Ett ganska skönt utgångsläge att ha tycker jag, och om alla hade det så hade nog världen varit lite trevligare (som Göteborg kanske?).










Sen så gör musik mig på ett grisligt bra humör! (Nytt ord!)





Permalink Helt Crazy! Kommentarer (5) Trackbacks ()

1 Apr

2008-04-01 @ 23:23:21

Jag har inga ovänner. Noll. Och det är jag stolt över.

Men borde jag vara det?

Det finns folk som jag verkligen ogillar, till och med hatar. Men bara för att jag inte delar deras åsikter om hurvida folk är olika värda, vilket lag dom hejjar på eller hur dom behandlar andra människor så är jag inte ovänner med dom. Man kan behandla människor man ogillar på ett civiliserat sätt. Och det hela jag ville komma fram till kommer här nedanför.




Jag har vänner som inte klarar av vissa saker som jag skulle vilja att dom ska klara av. Jag har vänner som inte kan agera (hurfan stavas det?) civiliserat bland folk de ogillar. OCH PROBLEMET SOM JAG VILL KOMMA TILL är att alla mina vänner gillar inte alla mina vänner.

 Hur gör jag då?





Sen så vann jag 24,8 miljoner på postkodsmiljonären idag också! Familjen kommer att vara på TV i början av Maj!





Bjöd morsan och Marica på sushi idag. De ger en bra magkänsla.




OCh Snart fyller Hampus 2 år! Han är förresten inte ens 2 år gammal och kan säga "lol", "tuttar" och räkna till nio. Jävla super!

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

RSS 2.0

Sök i bloggen