Bajsanton


tbh.

23 Sep

2007-09-23 @ 20:33:33

Gårdagen avslutades med en hård 3 mot 3 match i mini-basket i Odlarängen, Tallkrogen. Lagen var dessa:

Lag Nord: Petter - Erik - Anton
Lag Syd: Oskar - Alex - Mattias

Lag Syd vann tyvärr med siffrorna 24-20 efter bra spel av Alex och Mattias. Oskar lämnar vi utanför denna blogg!




Idag har jag städat, diskat och gjort läxor. Sen efter det så var det dags att dra till Odlarängen återigen för en omgång street-bandy med Erik och Mattias. Det hela vart väldigt lyckat.




Imorgon händer detta. Jag kommer att komma till Arbetsmiljö och Säkerhetslektionen utan läxan, för att läxan är för svår. Man ska ta reda på skumma frågor med hjälp av internet och det går liksom inte. Man vet ju inte alls vad som stämmer när det står på internet.
Sen ska jag gå på världens tråkigaste Automationslektion och lämna in Projekt och Företagande-läxan som jag faktiskt har gjort. Shit vad Automation är tråkigt egentligen. Blir imponerad nu när jag tänker på det. Iallafall.

Sen så är det ju derby. Klockan 20.00 blåser domaren igång matchen. Och jag kommer att vara där. Hoppandes på norra stå. När jag ser AIK ta tre enkla derbypoäng mot ett avdankat och allmänt sunkigt DIF.



image7


Jag måste få igång min dator.



Jag har startat en blogg om min träning i 1 år framåt.

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

22 Sep

2007-09-22 @ 16:26:34

Matte kom förbi igår. Vi lirade Resistance och kollade på Idol. Sen när Matte skulle dra då kom Dick. Vi satt till 04:12 och spelade Fifa05 på PS3. Worthless men skoj.


Idag har Erik kommit hem. Han kom hem till ett gratis prov-paket Tena-Mini bindor som jag skickat honom. Omtänksamt av mig tycker jag.


Anna Leijon. Jag är ingen expert på thaiboxning utan hänvisar dig till: http://sv.wikipedia.org/wiki/Thaiboxning . Allt som står på wikipedia är förstås sant och bör ha full trovärdighet. Är en igelkottskudde en kudde till en igelkott eller en kudde som ser ut som en igelkott?


Carro har varit i Turkiet, Erik i Italien och nu är Lisa nånstans.. Börjar bli avundsjuk.. Får börja sola på gymmet.



image6

Jag gillar dam-VM i fotboll. Jag vet varför. Fotbollen håller låg allsvensk klass och tjejerna är för det mesta inte speciellt snygga. Så varför kollar jag då? Jo, för jag älskar fotboll. Och jag älskar fotbolls VM. Så jag kan inte göra annat än att gilla dam-VM. Jag är en svag man.


Har funderat på att bli vegitarian i en vecka. Bara för att prova fall jag kan liksom. Fast jag ska nog käka fisk ändå. Så man kan ha nåt på pizzan och fortfarande käka sushi. Har också funderat på en vecka utan mejeri-produkter. Typ mjölk, ost, grädde osv. Mejeri-produkter är nämligen inte så bra för kroppen. De är svårt att bryta ner. Vilka andra djur dricker en annan arts mjölk liksom? Jag kan inte ens stava till "VEGETARIAN". Shit..


Pis

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (5) Trackbacks ()

21 Sep

2007-09-21 @ 15:37:55

För det första så vill jag be om ursäkt till alla som börjar varje morgon med att gå in på min blogg för att läsa lite. Jag har inte bloggat på över 1 vecka! Jag ber om ursäkt.
    Näe men ärligt nu, har inte riktigt haft något att skriva om så jag har inte skrivit något. Kommer aldrig bli en sån där bloggare som jobbar i tidning och måste skriva något kul o vettigt några gånger i veckan. Skriver när jag känner att jag har något att skriva. Som nu till exempel. Har bara skrivit skit hitils! Skirbra Anton!


Igårkväll följde jag med Petter på mitt första thai-boxningspass ever. När vi kom dit var alla fett stora, lokalen var liten, låg under marken och var på flera sätt än de underground. Men när vi väl började så var det fett skoj. Riktigt jobbigt men så ska du ju vara. Ska dit på söndag igen!


Ikväll skulle jag o Matte spela PS3 och käka pizza. Men han bangade, för han var för trött.

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (2) Trackbacks ()

13 Sep

2007-09-13 @ 18:19:47

Jag sökte efter "jordglobar" på google.. O då kom de fram "Menar du jordglober?" Ja, tryckte jag. Men menade jag verkligen de?



De har snackats mycket på senare tid om Tintin. Bl.a. om att "Tintin i kongo" ska vara rasistisk och att Tintin overall är gay, och jag tror de stämmer. Här nedan är några anledningar som nån random rabblade upp på nån randomsida.


- Tintin har aldrig visat några känslor för kvinnor. De flesta kvinnor i serien, utom Castafiore, är i stort sett könlösa. Undantaget är Alcazars fru, som är en riktig ragata.

- Tintin bor med tre andra män i ett slott.

- En av Tintins sambos, kapten Haddock, är en gammal sjöman. Det vet man ju hur de är... Castafiores närmanden ger dessutom Haddock panik.

- De människor Tintin verkar ha ömmast känslor för är båda unga pojkar ? kinesiske Tchang och sydamerikanske Sorino. "Tintin i Tibet" är dessutom som en klassisk saga där riddaren ska rädda den sköna jungfrun som hålls fången i ett torn av en drake. Bara det att här är riddaren en belgisk journalist, den sköna jungfrun en ung kinespojke, tornet ett högt berg och draken en yeti.

? Vi vet inte vad dupondtarna gör tillsammans när ingen ser. Men vi har våra aningar...

? Den klassiska kärnfamiljen, gestaltad av Serafim Svensson med fru och barn, framstår inte direkt som något eftersträvansvärt.

? Barn, till skillnad från unga pojkar, är otrevliga och ställer till med problem. Se framför allt Abdallah.


Dessutom säger han tydligen "vi behöver en boy och en bil!" i Tintin i kongo..



Jag är en jävel på att bli nästan-påkörd av kändisar! Häromveckan cyklade nästan Moneybrother in i mig på väg till mitt gym, och ni idag körde nästan Mats Rubarth, i sällskap med Daniel Tjärnström och Jimmy Tamandi på mig vid fridhemsplan! Skitcoolt tycker jag!


Annat är att "frekvens" borde stavas med Z:a. Frekvenz.


Nu ska jag spela PS3 och glömma verkligheten!


Pis

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (9) Trackbacks ()

8 Sep

2007-09-08 @ 15:35:57

Idag smäller det. Sverige - Danmark. Ska bli grymt kul att se! Hoppas verkligen att Sverige vinner. Är det några man inte vill torska mot så är det finskar och danskar! Lite bekymrad över att Lagerbäck väljer att börja med Alexanderson och Svensson istället för Källström och Bakircioglü. Nej jag stavade inte Bakircioglü själv.


Från Malmskillnadsgatan i Stockholm kostar det 10.000kr att åka taxi till Malmö, fast pris. Grymt vad man lär sig på fyllan.


"En grön cider" på krogen = "En öl och en cider". Hejdå 50 spänn.




Nu ska jag ta reda på hur de står till med jordglobarna.

Pis

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

7 Sep

2007-09-07 @ 18:10:41

Det har nu kommit till min uppmärksamhet att _NORR INTE ÄR UPPÅT PÅ ALLA VÄRLDSKARTOR_. Hur det är på jordglobar vet jag inte. Men iallafall. Forskade lite och märkte att i vissa sydliga länder så har dom "upponer-vända" världskartor. Så som denna:

image4


Och inte nog med det. Vissa länder, t.ex. som Australien har skruvat kartan så att Asien och Australien ligger centrerat! Som på denna bild:

image5

Ytterligare ett mysterium löst. Tack!

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

7 Sep

2007-09-07 @ 15:35:51

Först och främst vill jag gratulera min kära flickvän Marica som igår, klockan 13:37 (på sant), tog sitt körkort!


Sen vill jag bara säga att jag blev sjuk ledsen när jag hörde att AIKs underbara anfallare Wilton Figueiredo lämnar AIK för spel i QATAR! Inte för att Qatar är en bra liga, eller för att de är där alla proffsklubbar letar efter nya stjärnor, utan för att alla jävla oljeshejker har så mycket pengar att spendera.
I och med detta så minskar AIKs chanser att ta guld och att vinna derbyt mot Djurgården. Och vilken AIKare blir inte ledsen av det? Dock så förstår man varför han gör det. Han har en relativt nyfödd son och en fru han ska ta hand om och han får säkert tio gånger mer pengar i Qatar än i AIK. Vi kommer sakna dig <3!


Imorgon spelar Sverige - Danmark! Vilken underbar dag det kommer bli. Det finns inget bättre än bra fotboll, och ett riktigt nordiskt derby mellan Sverige och Danmark, Danskjävlarna, är riktigt svårt att slå! Jag kommer utan tvekan sitta framför TVn med mina chips! Var förresten 2st 200g Estrella chipspåsar för 16kr på dagslivs denna vecka! Vilken underbar affär..

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

6 Sep

2007-09-06 @ 18:30:36

Och varför fan e alltid norr uppåt på en jordglob?

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (1) Trackbacks ()

6 Sep

2007-09-06 @ 18:09:29

Idag har varit som vanligt. Så jag vet inte ritktigt vad jag ska skriva. Hade gympa, lira fotboll, gjorde mål. På väg hem från plugget käkade jag iofs en gudomlig blåbärsmuffin från dagslivs i fridhemsplan! Riktigt gott. Nu har jag precis kommit hem från gymmet och ska laga mat. Vet inte vad jag ska äta..

Sen ska jag väl försöka fixa min blogg lite. Eftersom den tydligen SÖG och var JÄTTEFUL. Idiot.



Annat jag tänkt på är..

att "ich" och "och" sitter jättenära varandra på ett tangentbord. Visste tyskarna detta?

att "Finalist" bara är ett annat ord för "tvåa".

sen måste jag bara skriva: "fall träd hade skrikit, hade vi då varit så snabba med att hugga ner dom? Kanske. Fall dom skrek hela tiden, utan anledning."

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (1) Trackbacks ()

5 Sep

2007-09-05 @ 12:50:54

12:51 - Jag fick precis upp min banan

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (8) Trackbacks ()

5 Sep

2007-09-05 @ 10:12:59

Första sjukdagen idag. Det trodde jag verkligen inte när jag gick o la mig igår. Var lite förkyld men inte mer. Så vaknade jag idag så var denna dag förstörd. Och igår så fixade jag naglarna så nu får jag inte upp min banan :(


Just de, jag har fixat utseendet på min blogg lite. Tycker den e lite mer klatschig nu!


PeAcE

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

4 Sep

2007-09-04 @ 14:24:50

Idag har varit en vääääldigt bra dag. Inte bara för att jag slutade 10.10 och kunde åka och gymma. Inte bara för att jag såg Moneybrother utanför mitt gym (Han skulle gymma, men det var inte öppet för "Icke medlemmar"), och inte bara för att jag åt kinebuffé med sushi till lunch för 69kr. Utan för att AIK, igår kväll, klädde av bajen totalt både på fotbollsplanen och på läktaren. Matchen som slutade 1-2 till AIK kunde lika gärna ha slutat 1-7. Fast iofs så hade den kunna sluta 2-2 också.


Har märkt att allt fler människor läser min blogg. Min förra samhällskunskapslärare Per kom fram till mig häromdagen och frågade mig hur "bloggandet går *blink* *blink*". Han hade tydligen sökt sitt namn på internet och hittat ett blogginlägg jag skrivit om honom. Jag hade citerat när han jämförde olika banker med muffins. Lite kul.
    Men samtidigt lite skrämmande. Nu har inte jag Per i något ämne längre, och jag har inga planer på att skriva skit om honom heller (bra kille), men om jag skulle vilja det så skulle jag känna viss tvekan innan jag gjorde de. Som t.ex. min mamma, mina kusiner och min moster läser min blogg från tid till tid. Läskigt.


Jag har skaffat Facebook. Det påminner lite om myspace, vilket inte är bra för av myspace fattar jag ingenting (AntonLundgren @ myspace). Men jag har redan fått jättemånga vänner och är i massa nätverk och grejer. Sen lyckades jag lägga till någon slags "top friends"-addon, så nu åker Lisa fram och tillbaka på nån sida där inne. Jag fattar ingenting. Men Lisa är säkert hajj på de där.


Aja, PEACE från Anton Lundgren @ facebook.com. Typ..

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (2) Trackbacks ()

2 Sep

2007-09-02 @ 15:59:18

I Fredags var jag på min farmors begravning. Det var tuffare än jag trodde det skulle vara och jag kommer sakna henne jättemycket. Trevligt att träffa all släkt från Göteborg och allt sånt, men synd att det var under dessa omständigheter. Vila i frid Farmor!

Efter begravningen åkte jag, Daniel och Hampus, hem till Patric och Erika. Vi käkade lite pizza och drack lite öl. De var jättetrevligt! Efter det gick jag och Daniel hem och på vägen gick vi förbi Marica. Eftersom hon skulle åka till Eskilstuna på en handbollsturnering dagen efter så ville jag säga hejdå.




Jag är fysiskt frustrerad. I vanliga fall så brukar jag hålla på med handbollen några gånger i veckan, men eftersom jag lagt det på hyllan ett tag nu så går jag alltid runt med spring i benen och känslan att jag måste brotta ner någon. Att gymma är inte alls samma sak. Har också på senaste tiden var riktigt sugen på att spela fotboll. HELA tiden! Tyvärr känner ingen av mina vänner samma sug som mig. För dom spelar antingen handboll eller så lirar dom CS och går på krogen. Jag känner att jag inte fick ut mitt fotbollsbehov när jag var mindre och spelade i lag. Jobbigt och som sagt, frustrerande, att inte kunna dra ihop ett gäng o lira när man känner att man behöver.


PeacE

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

RSS 2.0

Sök i bloggen