Bajsanton


tbh.

30 Maj

2007-05-30 @ 22:36:03

Ostbågar är min ärkefiende.



Min pappa har hockeyfrilla.



Vad är skillnaden mellan ett knarr och ett gnissel?





[Skämt of the day]

En polsk invandrare skulle ta ett körkort och gick därför till en optiker för att testa sin syn. Optikern visade honom ett kort med bokstäverna:
'C Z W I X N O S T A C Z.'
"Kan du läsa det här", frågade optikern.
"Om jag kan läsa det?", svarade polacken. "Jag känner killen."


- Milan Cerovic <3


Permalink Helt Crazy! Kommentarer (1) Trackbacks ()

29 Maj

2007-05-29 @ 20:24:48

Att träffa folk.. Framförallt (1, 2 eller 3 ord??!) av det andra könet, kan man göra nästan vart som helst. När man är ute och går eller vad som helst. Oavsett vad man jobbar med så kan man nästan alltid träffa någon. Att typ snacka med eller att flörta lite med. Men att jobba som bussförare på SL kan inte vara speciellt kul. När jag klev på bussen idag vid norra sköndal så satt det en blond tjej och körde i typ 20-25 års åldern. Hon såg väldigt ensam ut. Hon tittade på mig på ett speciellt sätt som gjorde att jag genast undra vad hon tänkte på.. Fall vi nu i teorin skulle säga att jag var singel och skitsnygg, och att hon var detsamma, vad skulle hon göra? Hon kan ju inte börja småprata lite för jag går ju förbi henne på 2 blanka. Och hon kan ju inte ta en pause o bjuda mig på en kopp kaffe. Nää stackars dom ensamma bussförarna på SL.



Att jämföra porrstjärnor med skådespelare är väl som att jämföra prostituerade med simmare?

Skådespelare och simmare, visst, dom gör det dom är bra på och tjänar pengar på de. Lugnt.

Porrstjärnor och prostituerade har sex för pengar. Men att ha sex framför kameran är lagligt.

Va?






Min brorson Hampus är 1år och 2 månader. Han dansar till låten "Miss Fatty"


Citat:

"Könssjukdomar är som pokémon, de e bara coolt fall man har alla"

"asso nåt e klas"

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (3) Trackbacks ()

28 Maj

2007-05-28 @ 21:46:21

Tjobre som man säger där jag inte kommer ifrån!

Imorn kommer morsan hem från Mallis. Ska faktiskt bli ganska tråkigt, gillade att vara ensam hemma och de gick faktiskt väldigt bra. Det positiva är väl att morsan köpt ett par vita sneakers som såg ganska fräsha ut på MMSet jag fick. Och är det något man ska utbilda sig, börja jobba, tjäna pengar för, så är det för att köpa vita sneakers. Dom jag har nu börjar gå sönder och mina nya röda i något slags jeansliknande tyg känns inte lika bra att gå runt i som dom gjorde när jag köpte dom :/ Annars har jag bara ett par nästan oanvända Vans som jag köpte för över 1 år sen. O nu har alla dom, så man vill inte behöva förklara att man egentligen köpte dom innan dom köpte dom och är mycket coolare än dom varje gång man träffar nån lirare i Vans..


Duvor är ju kända som fåglarnas råttor. Eller något liknande. Råttor med vingar typ. Så jag tror att dom äter ALLT inklusive små barn fall man inte har uppsikt på dom. Och eftersom dom skiter _överallt_ så lägger dom säkert ägg _överallt_ också - DVS, dom förökar sig som kåta kaniner! (Kaniner är kända för att humpa som satan). Varför dom hänger runt korvmojjar lär vara för all spilld rostad lök. Tar man rostad lök på korven så tar man ju för mycket. Så är det bara.


Sen är gurkan en spännande grönsak. För hur mycket man än skivar den så sitter den fortfarande ihop tills man tar isär den.


Sen skulle jag säga något skitkul också men de glömde jag bort.. Tack för en trevlig helg alla!

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (4) Trackbacks ()

18 Maj

2007-05-18 @ 20:29:58

Hej bloggeeeeeeeen! Hur e läget? Nice..



Var o gymmade med Danne idag, han fick gå in gratis bara för att jag känner receptionisten ^^. Gick ganska bra, körde lite basic bröst och arm-övningar och avslutade med några grymma magövningar. Så nu är jag sjukt trött. Brukar inte bli såhär trött av att gymma. Kanske var för att jag har haft ett uppehåll sen i måndags. Ska försöka dra mig dit imorn också, så man kommer igång lite.



Imorn kommer min brorson Hampus hit. Han är ca. 1år och 1 måndag och kan redan springa, sparka och kasta bollar och kan nästan säga Anton! Man hör iallafall att det är två stavelser och börjar på A! Ska glida förbi farsan imorn också och kanske dra ut och övningsköra lite med morsan.



På söndag kommer Marica hem <3







Tänkte faktiskt lassa upp med en hel drös av mina favorit citat av Göran Zachrisson idag. Håll till godo! Och för er som inte vet vem Göran är, så kan jag säga att han är Guden inom golfkommentatorer.

"Greenerna rullar fantastiskt..."

"Han är byggd som en järnetta och går att skicka portofritt över hela världen."

"Det där var förtvivlat bra gjort!"

"Scandinavian Masters spelas i år på Forsgården, vilken fantastisk bana och framför allt, vilka räkmackor!"

"Det gäller att ha känsla för feeling!"

"Han är här för att lära sig att åka buss i Europa."

"Han är 3 1/2 meter lång... jag överdriver inte. Alltså, han är drygt 2 meter lång!"

"Flaggan är placerad väldigt nära hålet!"

"Greenen ser ut som en fläskkotlett, fast mindre...."

"90% är högerhänta, 5-6% är vänsterhänta... fråga mig inte varför, det är bara så."

"Ni ser hur fint bollen rullar. Den är som en råtta utan ben."

"Den där putten är ju inte längre än en stor fisk!"

"Rocca med sina fina händer, som han fått av sin pappa..."

"Det är ovanligt att golfspelare kommer ifrån London. Där finns ju så mycket annat att göra som t.ex. äta hamburgare."

"Nu står han där och ser ut som en bläckfisk som nyss fallit ner från ett träd."

"Han är en av ytterst få som kan köra bil utan bensin!"

"Det enda jag kan säga om den här putten är hur mycket klockan är..."

"Om vi säger fel ibland så kan det bero på... eeh.. både det ena och det andra. Inte bara på att vi är dåliga."

"Johansson ? Mickelsson en sentimental tillbakablick till framtiden."

"Greenerna är så snabba att bollen inte stannar förrän den slutar rulla..."






Vet du inte vem Demetri Martin e, så ta reda på de! Han är min nya idol.



[Tanke of the dag:]  Om träd kunde skrika, skulle vi då vara så snabba med att hugga ned dem? Kanske, om de skrek hela tiden, av ingen speciell orsak.




/Yours Bajsanton

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (8) Trackbacks ()

17 Maj

2007-05-17 @ 22:58:28

Lyckades under dagen få med mig 7 personer till konstgräsplanen i Gubbängen för lite fotboll. Vi lirade mest blixten, och jag kan stolt säga att jag vann. Vann 3 gånger, kom 2a en gång och 3a en gång. Fick använda min nya bollpump också. Den fungerade väldigt bra. Den blev också vältalad av två småpojkar som lånade den för att pumpa sin boll. Dom blev mycket nöjda.


Efter sommaren ska jag köpa min brorsas Nikon D40 kamera för 4500:-. Nypriset är 6500:- så det är en bra deal. Ska bli riktigt skoj att börja fotografera med en riktig kamera, något jag velat gör väldigt länge. Tänker lägga upp bilderna på min nya webplats så fort den kommer upp. fjanton Designs, panton graphics. Nää. Får fundera ett tag.


Imorn ska jag släpa med mig brorsan till gymmet! Ska bli roligt att se. Han har viljan men inte musklerna. Killer combination säger jag! Efter det kommer han ju att ha träningsverk i 5 dagar så då kan man inte gå med han något mer. Ska försöka dra med mig Dick någon dag också. Han är säkert jättesvag.. HAHA!


Min klasskamrat Stafffan (3st F) har dragit ut och tältat med några polare i skärgården. Hur seriöst är inte de? Jag vill också göra något vettigt på mitt lov. Någon som har nån idé? Jag är öppen för förslag!




Dagens Shout-out:
Går till Andorras bidrag till Eurovison Song Contest, som faktiskt inte ens klarade sig ur semifinalen, men som jag tycker kunnat gå hela vägen! Lite blandning mellan Blink och Millencolin, o de kan ju inte vara fel? Snäll som jag e har jag också laddat upp den på speedyshare, så att även du kan lyssna på den. Säg gärna va du tycker om den sen också.

http://www.speedyshare.com/875980899.html


/Yours truley, Bajsanton


[Citat of the dag:]    "I may be drunk, Miss, but when I wake up I will be sober and you will still be ugly."

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (4) Trackbacks ()

16 Maj

2007-05-16 @ 15:24:23

Jag har köpt en bollpump. Nu måste jag bara hitta någon att spela med.

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

15 Maj

2007-05-15 @ 16:58:56

För jämställdhet - mot feminism



Imorn har jag 3 (!) inlämningsuppgifter och 2 (!) prov! Och jag går fan EL! Har haft typ 3 prov på hela året!



Och snart (tisdag) drar morsan till Mallis! Så då e man sola i en vecka! Då blir det skitgod mat varje dag! Jag är ju en Gud på att laga mat fall du inte visste de.





Dagens ostbåge: S:t Eriks gymnasium som vill att jag ska köpa ett USB-minne bara för att dom DISKETTER (?!) vi får av dom inte är att lita på. Fuck you säger jag. Har bättre saker att lägga pengar på... Som.. En bollpump.. Och så har jag ju en flickvän som blir väldigt glad av presenter!

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (3) Trackbacks ()

13 Maj

2007-05-13 @ 13:15:37

Nu är det bevisat. Bara idioter röstar på Eurovison Song Contest. Och dom som tittar på det är inte helt bra dom heller. Jag såg faktiskt på semi-finalen i torsdags och det fanns faktiskt några bidrag som jag skulle kunna rösta på. Men när inga av dom gick vidare, då förstod jag att de jag skulle få se på lördag, de skulle jag sent glömma.

Och det kommer jag inte glömma. Sämsta Eurovision Song Contest någonsin. Dom låtar som hade ett yns av schyst musik i sig fick inga poäng alls. Den lesbiska kampsången vann och den mekaniska Ipren-mannen kom tvåa.

Min morsa blev så upprörd att hon faktiskt tyckte att man skulle dela upp Europa i väst och öst!



Jag ska aldrig mer kolla på Eurovision Song Contest.

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (4) Trackbacks ()

mjölk Ô_ö

2007-05-08 @ 23:19:04

154484-4154484-3
154484-2

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (2) Trackbacks ()

8 Maj

2007-05-08 @ 17:12:27

Mycket skit nu. Alla bråkar med alla. Är du en av dom som bråkar? Tro inte du är den enda. Känns nästan som att alla bråk har med droger, t.ex. alkohol att göra. Not cool. Gäller att ligga lågt. Inte ställa för många krav. Så kanske det lugnar sig. Men samtidigt visa att man ger sitt stöd. Inte så lätt. Vill inte ta någons sida.


Tur att man kan mucka lite med min underbara flickvän Marica <3 Annars skulle jag bli galen

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (1) Trackbacks ()

7 Maj

2007-05-07 @ 11:34:27

Apparently, 1 in 5 people in the world are Chinese. And there are 5 people in my family, so it must be one of them. It's either my mum or my dad. Or my older brother Colin. Or my younger brother Ho-Chan-Chu. But I think it's Colin.

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

6 Maj!

2007-05-06 @ 23:36:32

Igår kväll skulle Matte, Carro och Marica kom hit och kolla på film o slappa lite. Jag var lite oväntad och gick ner och mötte dom vid busstationen, och då visade det sig att dom hade dragit med sig hela gänget för att gratta mig på 18års dagen! Inget är mer överaskande som en överaskningsfest 10 dagar efter!
Det hela var väldigt trevligt och Anna och David hade bakat en grym tårta! Tack så jättemycket alla som kom och alla som hade ett finger med i spelet!

<3

Jag ska upp 07.00 imorn bitti. Jag har hur mycket disk som helst och morsan kommer hem imorn. Jag vet inte vad jag ska göra!

Dagens-shoutout går till Johan som bjudit mig på sin studentskiva på onsdag! Och självklart till alla mina goda vänner!

Dagens-ostbåge
går till hmm.. DISK! Disk är aldrig bra

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 Maj

2007-05-02 @ 16:26:02

Hej.

Var i stan i måndags o köpte en jacka. På väg upp från tunnelbanan så fanns det tre stycken korta rulltrappor så att man skulle komma upp på marknivå. En gick neråt och två gick uppåt. De var rätt mycket folk som skulle uppåt, men av någon anledning så åkte alla i den högra trappan. Den vänstra stog alltså tom. Jag funderade nån sekund sen följde jag resten av folken upp i den högra. Nu när jag tänker på det i efterhand känns det ganska dummt. Varför gjorde jag så? Fegis.

O DÖR GRÄS AV ATT MAN GÅR PÅ DET ELLER? tantjävel!


Dagens-ostbåge går till Robert Duell, för att han är allmänt förrvirrad och svår att förstå.

Nu ska jag äta middag o sen ska jag spela sommarserie match!

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (1) Trackbacks ()

1 Maj

2007-05-01 @ 21:32:43

Dagens shout-out går dels till kinapuffar, för att dom e så jäääävla goda! Men dagens shout-out går framför allt till min flickvän Marica som e bäst i världen (antar jag) på att vika kläder! Framför allt Jeans!




Dagens ostbåge går till AIK Fotboll. 0-4 mot Malmö borta kunde jag köpa, dock med en klump i halsen. Men bara 1-0 borta mot Enköping känns i underkant. Sen att bajen och Petter Andersson imponerade mot BP var ju inte heller bra. Hoppas att Özkan och Stephenson blir hela och börjar näta lite. Hulsker e en riktig jävel också!

Permalink Helt Crazy! Kommentarer (3) Trackbacks ()

RSS 2.0

Sök i bloggen